Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Auto ondersteboven in sloot A58 Kloetinge

Toegevoegd: 08-09-2023, 02.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Bij een eenzijdig ongeval op de A58 ter hoogte van Kloetinge is een bijrijder gewond gewond geraakt. Bij het ongeval belandde een personenauto in de sloot.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 01.20 uur op de rechter rijbaan. Door onbekende oorzaak was een bestuurder van een Belgische Audi in de berm beland. Vervolgens reed het voertuig in een sloot en sloeg enkele keren over de kop. Het voertuig kwam ondersteboven tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben een man onderzocht. Hij is vervolgens ter controle meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Bergingsbedrijf Kees Bek heeft het zwaar beschadigde voertuig uit de sloot getrokken en afgesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (8-9-2023 om 12:47)
En weer een op zijn dak..... net als de mes steekincidenten lijkt je auto op zijn kop parkeren ook in de lift te zitten als ik de berichten hier op hvzeeland zo bekijk de afgelopen jaren..... Wellicht ook met de steeds grotere verkeersdrukte te maken. En de mobieltjes achter het stuur helpen ook niet echt. Kom er elk dag vele, slingerend en wel, tegen (algemene opmerking, hoeft niets te maken te hebben met dit geval in kwestie).
Peter (8-9-2023 om 12:09)
Vlissinger, je hebt volkomen gelijk. Ik rij af en toe op de vrachtwagen en dan zie ik dingen van Belgen waarvan ik denk, je kan veel van Nederlanders vinden maar hoe haalt een Belg zijn rijbewijs? Een groot raadsel voor mij. En echt dingen waarvan ik denk hebben die nu echt helemaal geen verkeersinzicht. Zeg er maar niets van want dan gaan ze je ook nog treiteren. Op het water is het niet anders. Hoe hebben die een vaarbewijs gehaald? Of hebben ze het wel. Vaar je met je motorboot over het Veerse meer denk je joh ik het stuurboord wal. Is er altijd een Belg die toch effe voorrang moet nemen en je desnoods de kade op duwt. Geen inzicht. Ik ga ze tegenwoordig uit voorzorg maar zo veel mogelijk uit de weg.
Vlissinger (8-9-2023 om 09:54)
Zelf zit ik vaak op de weg en het valt gewoon op hoeveel Belgen er vaak een potje van maken. Helemaal alleen op de weg zo lijkt het soms. Totaal geen oog voor andere weggebruikers en het spiegelen gaat ze heel moeilijk af. Het laat gewoon zien dat de rijopleiding in Belgie kwalitatief compleet onder de maat is. Ronduit slecht te noemen. Al zag ik laatst in Vlissingen ook een rijinstructrice die gewoon doodleuk haar leerling links laat rijden waar je gewoon rechts moet rijden zonder enige reden want ze gingen bij de kruising gewoon rechtdoor. Daar zit je dan de hele tijd achter. Die rijinstructrice moet zelf een rijopleiding krijgen. Maar deze audi zit op het dak goed in de prak. Die bijrijder is vast en zeker gewond geraakt aan het hoofd.
Ad Jonkers (8-9-2023 om 07:13)
Zwijgen is in dit geval het beste, ook als her Belgen betreft!
Cookie-instellingen beheren