Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Bestuurder Hansweert reed onder invloed

Toegevoegd: 08-09-2023, 09.12 uur
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - De automobilist die gisteren na een aanrijding bij Hansweert door de politie werd meegenomen, blijkt onder invloed te hebben gereden. Dat meldt de politie.


Bij de kruising van de Oude Rijksweg (N289) en de Kanaalweg kwamen rond 18.50 uur een personenauto en een busje met elkaar in botsing. Door de klap reed het busje tegen een verkeerspaal. Na onderzoek bleek geen van de bestuurders naar het ziekenhuis te hoeven worden gebracht. De bestuurder van het busje werd door agenten naar een politiebureau gebracht.

Volgens de politie bleek de meegenomen bestuurder, een 24-jarige automobilist uit Hansweert, onder invloed van alcohol te hebben gereden. Op het politiebureau blies de man bij een ademanalyse namelijk een waarde van 315 Ug/l. Volgens de politie vond het ongeluk plaats na een uitwijkmanoeuvre.

Bergingsbedrijf van Egeraat heeft het beide voertuigen afgesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren