Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser zonder helm blijkt onder invloed in Yerseke

Toegevoegd: 09-09-2023, 22.26 uur
Bromfietser zonder helm blijkt onder invloed in Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een bromfietser die in Yerseke zonder helm reed en daarmee de aandacht trok van de politie, bleek zaterdagavond behoorlijk wat alcohol op te hebben.


De wijkagenten van Reimerswaal kwamen de bromfietser tegen tijdens een ronde door het dorp. Ze controleerden de bromfietser omdat deze geen helm op had. Nadat de persoon staande was gehouden, werd een blaastest gedaan. Deze wees uit dat de bromfietser vermoedelijk onder invloed verkeerde.

Op een politiebureau werd vervolgens een ademanalyse gedaan om vast te stellen hoeveel alcohol de persoon precies op had. De bromfietser blies een waarde van 965 Ug/l. Dat is ruim vier keer zoveel als is toegestaan. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (10-9-2023 om 10:18)
Een proces -verbaal !!!!!!!!!!!!!!!!!! Op sluiten die mislukkeling
Ad Jonkers (10-9-2023 om 01:27)
Vier keer de toegestane hoeveelheid; geen record. Echter zonder helm telt die "prestatie" toch niet. Ligt het aan mij of komen er steeds meer van die verkeerhufters?
Cookie-instellingen beheren