Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 35 km

Oproep na woninginbraken gemeente Veere

Toegevoegd: 10-09-2023, 10.03 uur
Oproep na woninginbraken gemeente Veere
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Naar aanleiding van enkele woninginbraken roepen de wijkagenten van de gemeente Veere alert te zijn op verdachte situaties.


De wijkagenten melden op social media dat zaterdag zowel 's middags als aan het begin van de avond in de gemeente Veere zeker drie keer is ingebroken.

De politie roept op om alert te zijn op verdachte situaties. "Samen voorkomen we inbraken en misschien kunnen we met uw hulp de boeven naar Torentijd sturen", aldus de wijkagenten. Tips zijn welkom via 0900-8844 of 112 (spoed).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (10-9-2023 om 11:46)
Naar Torentijd sturen, en dan ??? Na een eventuele softe straf de dure reclassering in, een stevige heropvoeding zou meer op zijn plaats zijn, maar ja, dit is nu eenmaal Nederland.
Cookie-instellingen beheren