Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 35 km

Forse snelheidsovertredingen bij controles Terneuzen

Toegevoegd: 10-09-2023, 10.07 uur
Forse snelheidsovertredingen bij controles Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens hun surveillancedienst hebben Terneuzense wijkagenten zaterdag twee automobilisten betrapt die de maximumsnelheid behoorlijk hadden overschreden.


Op de Tractaatweg werd iemand betrapt die maar liefst 40 kilometer per uur te hard reed en op de Rooseveltlaan constateerden de agenten dat iemand 36 kilometer per uur te hard reed.

Tegen de hardrijders is proces-verbaal opgemaakt. De komende tijd zullen er meer gerichte controles plaatsvinden, zo waarschuwen de wijkagenten op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (11-9-2023 om 20:30)
@AntiGSM "gevaarzetting Tractaatweg = 0"??? Typ voor de gein eens in bij HVZeeland "Ongeval Tractaatweg".... 71 hits. Rooseveltlaan mocht je vroeger inderdaad 70... 3 x raden waarom dat nu niet meer is.
AntiGSM (11-9-2023 om 11:34)
Gevaarzetting op Tractaatweg is 0 en op Rooseveltlaan (dubbele gedeelte?) ook 0. Mocht je vroeger 70 dus niet zo spannend... Beter geen gebruik van richtingaanwijzer, drugs, alcohol en GSM gebruik aanpakken.
Anon (10-9-2023 om 22:09)
Politie in ZVL is goed bezig, zouden ze hier in Vlissingen/Middelburg ook eens moeten doen.
Bezoeker (10-9-2023 om 11:11)
In de Guido Gezellestraat was het zaterdagavond ook weer een racebaan…
Cookie-instellingen beheren