Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw drinkt teveel alcohol en moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 10-09-2023, 10.17 uur
Vrouw drinkt teveel alcohol en moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 21-jarige vrouw uit Vlissingen is zondagochtend in haar woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Ze had dusdanig veel op dat ze haar rijbewijs moest inleveren.


De vrouw werd rond 06.00 uur door agenten gecontroleerd op de Vredehoflaan. Bij de controle bleek dat de vrouw vermoedelijk onder invloed van alcohol had gereden. Om die reden werd besloten om de vrouw mee te nemen zodat zij op een politiebureau een een ademanalyse kon doen.

Bij de ademanalyse blies de vrouw een waarde van 830 Ug/l. Dat is voor een 'normale' bestuurder al 3,8 keer te veel (toegestaan is 220 Ug/l) maar voor een beginnend bestuurder zelfs 9,4 keer de maximaal toegestane hoeveelheid (88 Ug/l). Om die reden namen de politieagenten het rijbewijs van de vrouw ter plekke in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (10-9-2023 om 16:07)
Laat ook maar een maandje brommen voor poging tot doodslag. Verder nooit meer een rijbewijs laten krijgen.
Ad Jonkers (10-9-2023 om 16:05)
1 ding is zeker; deze jongedame was er al vroeg bij (letterlijk & figuurlijk), of had ze een wilde feestnacht, met alcohol overgoten, achter de rug? Ze was in ieder geval het haasje.....Dag rijbewijs! Zware straf mag volgen na bijna 10 keer de toegestane hoeveelheid te hebben geblazen. Zal wel een nieuw (triest en weinig hoopvol) record zijn.
Sara (10-9-2023 om 12:51)
Lekker slim tante.! 21 jaar en dan dit....Wat gaat de toekomst brengen voor jou?
R (10-9-2023 om 11:13)
Ik kan nog steeds niet begrijpen dat mensen met alcohol op achter t stuur gaan zitten. Woon is de dag van de verkeersslachtoffers bij. Ook mijn zus en broer hun mama is in 1960 doodgereden door een dronken automobilist. De gevolgen hiervan zijn nog dagelijks zichtbaar
Loes (10-9-2023 om 10:34)
Er rijdt nog veel te veel rond controle vergroten. Als mens ben je niet goed snik.
Cookie-instellingen beheren