Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Strandwachten gemeente Sluis hebben drukke dag

Toegevoegd: 10-09-2023, 10.24 uur
Strandwachten gemeente Sluis hebben drukke dag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CADZAND - De strandwachten van Cadzand-Bad en Nieuwvliet-Bad hebben vanwege het warme nazomerweer een drukke zaterdag achter de rug. 


Zaterdag waren de strandposten in Cadzand-Bad en Nieuwvliet-Bad bemand en de strandwachten hebben zeker niet stilgezeten. De lifeguards werden namelijk ingezet bij drie onwelwordingen, moesten in actie komen toen iemand een allergische reactie kreeg en schoten ook te hulp toen iemand een zogeheten zweepslag (een scheurtje in een spier) had.

De strandwacht werd ook ingezet om een opgeroepen ambulanceteam te assisteren. Verder werd ook tien keer eerste hulp verleend en tot slot werd ook nog een tijdje gezocht naar een vermist kind, zo melden de strandwachten op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marretje (11-9-2023 om 18:53)
Sommige mensen schijnen het niet te snappen .laat ze eens zelf met hun blote poten op warm strand lopen of gezellig wandelen op het gloed hete straten van Sluis. Waar zijn dan de hand havers ? ????
Cookie-instellingen beheren