Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Parkeerprobleem ontaardt in vechtpartij

Toegevoegd: 03-06-2007, 16.03 uur
Door: Politie Zeeland

STAVENISSE - Omstreeks 10.00 uur vanmorgen kwam een 43-jarige duiker uit Halle zijn auto parkeren op de Veerweg in Stavenisse.

Hij zette een zak met duikspullen op een naastgelegen parkeerplek, omdat hij deze bezet wilde houden voor vrienden. Er kwam een andere auto aanrijden. Uit de andere auto stapte een vrouw die de zak met duikspullen wegpakte.

De Belg ging op de parkeerplaats staan en de bestuurder van de auto reed, volgens zeggen, tegen de Belg aan. Hierdoor ontstond een vechtpartij die erin uitliep dat alle betrokkenen op het politiebureau terechtkwamen en aangifte tegen elkaar hebben gedaan.

De man die ervan wordt beschuldigd de Belg te hebben aangereden betreft een 41-jarige man uit Lokeren. De man uit Halle klaagde over een pijnlijk been, de andere man had geen letsel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren