Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Gevonden jongetje weer herenigd met ouders

Toegevoegd: 10-09-2023, 16.50 uur - Update: 10-09-2023, 18.13 uur
Gevonden jongetje weer herenigd met ouders
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Het jongetje dat zondag aan het eind van de middag alleen werd aangetroffen in Wemeldinge, is weer herenigd met zijn ouders. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Rond 16.25 uur werd een Burgernetbericht verspreid met de oproep aan de ouders/verzorgers van het jongetje om zich te melden. De peuter was even daarvoor in goede gezondheid aangetroffen, maar waar de ouders/verzorgers waren, was niet bekend. Om die reden verspreidde de politie het signalement van de jongen.

Volgens de politie is het kind inmiddels weer herenigd met zijn ouders.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Xandor (11-9-2023 om 23:58)
Ik lees het ook net. Maar dus ook geen bericht gehad. Had dat niet te maken met een nieuwe app. Of zoiets. Dat je geen melding (sms) meer krijgt, maar dat je een app moet downloaden?
Diana (10-9-2023 om 21:09)
Fijn dat iedereen weer bij elkaar is. Wij waren in Wemeldinge op t strand maar niemandvan ons kreeg een burgernet melding
Cookie-instellingen beheren