Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht van verkeersruzie Terneuzen

Toegevoegd: 10-09-2023, 17.08 uur
Getuigen gezocht van verkeersruzie Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Naar aanleiding van een verkeersruzie in Terneuzen is de politie op zoek naar getuigen. Het voorval vond zaterdag plaats bij de kruising van de Hoofdweg en de Tractaatweg.


Volgens de politie vond de ruzie tussen 16.00 uur en 16.30 uur plaats en was er mogelijk een zwart gekleurde personenauto bij betrokken. De poliite onderzoekt de zaak en is daarom op zoek naar getuigen die iets van het voorval hebben gezien. Ook wordt gevraagd of mensen toevallig beelden hebben.

Tips zijn bij de politie welkom via het nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (10-9-2023 om 23:40)
Beste Sjaak, beter kunnen ze op dergelijke kruisingen camera's plaatsen. Maar die zie je hier erg weinig. En de mens staat tegenwoordig zo onder druk, de ongevallen van de laatste tijd laten zien, dat mensen teveel met andere dingen bezig zijn dan auto rijden en er wordt weer te diep in het glaasje gekeken of drugs gebruikt. Te gek wat er momenteel allemaal gebeurd dagelijks ongevallen en forse schades
Sjaak (10-9-2023 om 19:49)
Ik heb veel ervaring in het verkeer, je kan binnen 5 min slaande ruzie hebben op de weg. TE veel asos die in TE dure auto’s rijden. Politie moet veel meer in burger rondrijden, dan zie je 90% meer gebeuren .
Cookie-instellingen beheren