Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder gewond bij ongeval Rilland

Toegevoegd: 11-09-2023, 09.13 uur
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Een 60-jarige scooterbestuurder is vanmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval langs de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar kwam niet ter plaatse.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.00 vlakbij de kruising met de Bathpolderweg. Door onbekende oorzaak reed de man met zijn scooter tegen een betonblok dat in de berm lag. Vervolgens raakte de bestuurder ten val. Hij liep hierbij verwondingen op. Naast een ambulance werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Het Mobiel Medisch Team is ter hoogte van Tholen retour gestuurd. De medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over de gewonde ontfermd en hem naar een ziekenhuis gebracht. De beschadigde scooter is in de omgeving gestald en gemarkeerd door de politie. Het voertuig zal op een later moment opgehaald worden.

Een medewerker van de provincie zette het (brom)fietspad tijdelijk af.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren