Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Belgische automobilist rijdt tegen geparkeerde auto's in Terneuzen

Toegevoegd: 11-09-2023, 13.31 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Dokweg in Terneuzen zijn vanmiddag drie personenauto’s beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond bij het ongeval.


Omstreeks 12.20 uur reed een Belgische bestuurder zijn/haar auto tegen twee geparkeerde auto’s. Door de klap verloor de auto zijn linkervoorwiel en raakten de twee geparkeerde auto’s beschadigd. De politie kwam ter plaatse.

De bestuurder van het veroorzakende voertuig raakte niet gewond bij het ongeval. Alle auto’s zijn geborgen door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C.J. de Loof (13-9-2023 om 10:07)
Die Belgen kunnen gewoon niet rijden! Kijk maar bij de bypass brug bij Kats en Bruinisse daar staat altijd wel zo'n idiote Belg te wachten voor de brug terwijl je via de bypass kan doorrijden, het volk is gewoon te stom om auto te mogen rijden.
mar (12-9-2023 om 19:08)
Peter die tijd is voorbij hoor. Nu moet men ook gewoon lessen en examen doen. Al worden veel van de verplichte manoeuvres gedaan op een parkeerterrein.
Ik (12-9-2023 om 07:21)
Zou het ook kunnen dat deze persoon onwel is geraakt?
AntiGSM (11-9-2023 om 18:40)
Zit toch wel een draadje aan los aan deze bestuurder (moet je zo iemand noemen die niet kan autorijden of poepzat of knetterstoned is? Of misschien een heel dashboard vol met telefoons?
Peter (11-9-2023 om 17:52)
Hoe krijg je het voor elkaar? Dat kunnen alleen Belgen voor elkaar krijgen. Ad Jonkers, jouw vraag is helder en duidelijk maar in België is het heel eenvoudig om rijlessen van je opa, oma, andere familieleden te krijgen en tja, als die ook de regels niet kennen en geen auto kunnen rijden is het duidelijk waar de tekortkomingen zitten. Het is echt dramatisch en beschamend. Het zou je geparkeerde auto maar zijn. En let op, daarna nog ontkennen dat ze de schade hebben aangericht. Daar zijn Belgen ook meester in. Ik vind dit eigenlijk heel erg triest dat het zo slecht gesteld is met de kennis en de kunde van het autorijden bij Belgen. En dan vaak ook nog alles ontkennen. Triest. Wees blij dat er geen slachtoffers vielen.
Ad Jonkers (11-9-2023 om 14:12)
Vraag; had hij/zij wel een echt rijbewijs? Of bewogen de geparkeerde auto's plotseling?
Cookie-instellingen beheren