Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Schade bij ongeval Walenburg Vlissingen

Toegevoegd: 11-09-2023, 15.24 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een ongeval op de Walenburg in Vlissingen is vanmiddag materiële schade ontstaan. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur op de kruising met de Wijenburg. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een personenauto en een scooter met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

Er bleek gelukkig niemand gewond te zijn geraakt bij het ongeval. Wel ontstond er lichte schade.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (12-9-2023 om 13:59)
@Simpel Ik vrees dat je het wel nooit zult begrijpen en zeker niet n.a.v. je link.
Simpel (12-9-2023 om 13:07)
Daar ik terplaatse niet bekend ben eens gekeken op Google Maps naar de situatie . De hoofdweg en de weg van rechts likken bijde uit dezelfde stenen te bestaan , maar dan geld nog het volgende : De afwezigheid van bochtbanden ( Doorlopende trottoir banden ) En dat mag de geintreseerd zelf maar gaan googlen . Fijne dag .
Simpel (12-9-2023 om 10:58)
Waaraan herken je een uitrit: verharding van de uitrit, die duidelijk verschilt van de kleur en het bestratingsmateriaal van de doorgaande weg; Dus klinkerwegen/asfalt is al voldoende verschil voor de wet. En ja ik ben goed verzekerd en heb een goede rechtsbijstand
Simpel (12-9-2023 om 10:24)
https://www.letselschadespecialist.nl/wat-is-een-uitrit/
een gast (12-9-2023 om 10:05)
Simpel; het is inderdaad HEEL simpel als op een kruising de weg bestaat uit asfalt of beton of straatklinkers dan zijn deze wegen allemaal verhard en heeft verkeer van RECHTS gewoon voorrang tenzij door borden word aangegeven dat het anders is . een onverharde weg is bijvoorbeeld een zandpad of een pad dat verstevigt door grind. Zo simpel is het dus.
Ik (12-9-2023 om 07:12)
Die bossage. Maakt het lastig veel te hoog en wat staat die auto links tegen die bossage. Die scooter had geen schijn van kans.
Cookie-instellingen beheren