Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 119 km

Dode bij ongeluk Postweg Lewedorp

Toegevoegd: 12-09-2023, 08.31 uur - Update: 12-09-2023, 10.53 uur
De weg is afgesloten voor sporenonderzoek.
De weg is afgesloten voor sporenonderzoek.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong & Eugène Harthoorn

LEWEDORP - Op de Postweg (N665) tussen Arnemuiden en Lewedorp is dinsdagochtend iemand om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval. Dat heeft de politie bevestigd.


Rond 07.10 uur werden onder meer de ambulancedienst, een traumateam en de brandweer opgeroepen nadat een auto van de weg was geraakt, tegen een boom was gereden en op een akker tot stilstand was gekomen. Ter plekke bleek dat de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer konden doen.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De weg is ter plaatse afgesloten voor sporenonderzoek.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-9-2023 om 10:34)
@Bos, hoe gaat het landschap er dan uitzien en betaal jij het al die aanpassingen als er overal rond elke boom bandenstapels (of dan logischer vangrails) geplaats worden? Dit is natuurlijk compleet onhaalbaar. Toch een vreemd ongeval. Er moet gewoon wel veels te hard zijn gereden gezien het type auto (behoorlijk sterk) en de gigantische schade. Als je zo snel rijdt, dan let je natuurlijk extra goed op (dan app je niet etc.) al kan het natuurlijk een onwelwording zijn geweest. Misschien voelde de bestuurder zich niet lekker worden en probeerde hij tevergeefs zelf zo snel mogelijk het ziekenhuis te bereiken. Zelfdoding komt in de reacties ook voorbij maar niemand weet of de man zo depri of terminaal was. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
Koos P. (12-9-2023 om 19:58)
@Ria, Ik maak zelf wel uit of ik speculaties doe. Ik neem niet alles klakkeloos aan wat in het nieuws staat. Maar het zou mij enorm bevreemden dat, wanneer het een geval van zelfdoding is, er slechts wordt vermeld dat het een tragisch ongeval is. Dat zijn 2 verschillende feiten.
ikke (12-9-2023 om 17:52)
@ bos waarom de bomen weghalen ?? zij hebben geen schuld. en ongeacht hoe en wat er gebeurd, het ligt niet aan de bomen. als er sprake is van wat andere mss denken, gebeurd dat toch wel maar dan anders
Ria (12-9-2023 om 17:00)
@Koos P : u kunt beter geen speculaties doen , niemand heeft hier iets aan en het feit is al erg genoeg. U hoeft u dan ook niet te verdedigen , en @Emergo heeft gelijk
Addie Floresse (12-9-2023 om 15:33)
Sterkte voor de nabestaanden
Koos P. (12-9-2023 om 15:18)
@Emergo, wie bent u om dat te bepalen? Het betreft een lange rechte weg met slechts 2 bomen. Als je de situatie kent dan weet je dat deze bomen wel vaker worden gebruikt voor zelfdoding. Wat dus ook waarschijnlijker is dan een tragisch ongeval.
Cookie-instellingen beheren