Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Vrouw (19) vermist in omgeving Geulstraat Terneuzen

Toegevoegd: 12-09-2023, 22.23 uur
Vrouw (19) vermist in omgeving Geulstraat Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie is in Terneuzen op zoek naar een 19-jarige vrouw. De vrouw wordt vermist vanuit de omgeving van de Geulstraat.


De politie deelde omstreeks 22.20 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar de vrouw. Het gaat om een 19-jarige vrouw met een lichte huidskleur. Volgens de politie heeft de vermiste een smal postuur en is 170 cm lang. Ze heeft donkerblond haar tot over haar schouders.

Op het moment van de vermissing droeg het meisje een zwart, kort sportbroekje en een roze shirt. Zee heeft witte sportsokjes met oudroze schoenen aan. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van de vermiste kan gebeld worden naar 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren