Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder op de vlucht voor politie in Terneuzen

Toegevoegd: 13-09-2023, 08.24 uur
Scooterbestuurder op de vlucht voor politie in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN -  De wijkagent van Terneuzen heeft vannacht een bestuurder van een scooterbestuurder beboet voor het negeren van stopteken en het rijden zonder kentekenplaat.


De politie zag de bestuurder rijden zonder verlichting en kentekenplaat. Toen de politie een stopteken gaf, reed de bestuurder hard weg voor de politie. Na een korte achtervolging kon de politie de bestuurder staande houden aan de Otheense Kreek.

De scooter is in beslag genomen en onttrokken aan het verkeer. Daarnaast heeft de bestuurder een bekeuring gekregen voor het negeren van een politie stopteken en het rijden zonder kentekenplaat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (13-9-2023 om 16:15)
Had die scooter gelijk in de kreek gegooid. En die aso voor lange tijd in de bak
bram goeree (13-9-2023 om 12:38)
fietser ben het met jou eens maar er is in de loop der jaren zoveel bezuinigd op de politie dat ze de capaciteit daarvoor niet meer hebben .en daar komt nog bij dat als ze iemand pakken ,die misschien voor de rechter moet komen ,maar er daar met een flut straf vanaf komen .als dit nu een zou veranderen dan werkt het misschien meer afschrik wekkend .anders blijft het dweilen met de kraan open .wat ze hier in dit bericht hebben weg gelaten is dat de scooter zwaar opgevoerd was en meer dan 80 km/uur kon .in de pers ermee en een rijverbod voor lange tijd en een flinke bekeuring .maar eerst moet de regering eens zorgen voor voldoende politie capaciteit
fietser (13-9-2023 om 10:50)
De politie mag wel eens meer controles gaan houden, scooter met blauwe/gele verzekeringsplaat? Vermogen? Niet dragen van een helm. Dagelijkse kost. En de E-steps, te jong. Oortjes in enzz
Jan (13-9-2023 om 10:01)
Graag meer controles op o a scooters, het wordt steeds gekker hoge snelheid en allerlei kunsten uithalen, o a achterwiel rijden
Sjaak (13-9-2023 om 09:19)
TOP, goede actie van de Politie. wijk Othene en met name het kreekgebied wordt al jaren het leven zuur gemaakt door zeer hoog opgevoerde scooters die soms 100 meter op het achterwiel rijden, echt asos ! Van de weg halen dat onverzekerde tuig.
Ad Jonkers (13-9-2023 om 09:02)
Gezien de berichten was het een toffe boel in Terneuzen!
Cookie-instellingen beheren