Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 33 km

Bestuurder rijdt 131 km/uur door Terneuzen

Toegevoegd: 13-09-2023, 08.36 uur
Bestuurder rijdt 131 km/uur door Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een bestuurder is in Terneuzen betrapt op het rijden van 81 km/ uur te hard. De bestuurder heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.


De politie doet de laatste tijd geregeld snelheidscontroles in Terneuzen nadat er meerdere mensen hebben geklaagd over het te hard rijden. De politie laat weten dat er in Terneuzen een maximum snelheid is toegestaan van 50 km/ uur.

Tijdens een controle vannacht op de Rooseveltlaan in Terneuzen bleek dat er een bestuurder 131 km/uur. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De Officier van Justitie zal een beslissing nemen over het rijbewijs. De bestuurder is ook een boete aangezegd en zal mogelijk een CBR-cursus moeten volgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (14-9-2023 om 19:42)
misschien bij de verkiezingen een kijken welke partij er echt wil investeren in meer politie want dat is het probleem .jaren hebben op een volgende regeringen bezuinigd op de politie .en oke nu word er wel geld voor vrij gemaakt maar dit is voor achterstallig onderhoud ,dus geen uitbreiding .dus we kunnen wel naar de politie wijzen ,maar die moeten eerst de capaciteit hebben voor meer preventie en controle's .
AntiGSM (14-9-2023 om 15:35)
@JFK; ik zou verhuizen naar een streek met elektrische auto's...zolang die niet in de brand schieten stinken die niet en hoor je ze niet. Dat je niet hoort wilt niet zeggen dat ze niet als een raket langskomen....
JFK (14-9-2023 om 08:29)
@jo de koeck, je kan aangeven wat je wil maar actie ........... nee dus! In het buitengebied is het nog gekker, ieder weekend overspoelen de Belgen ons met motorbendes, oldtimers, cabrio's , pick-up trucks allemaal mvan die clubjes die hier met hoge snelheden over polderwegen vliegen. Denk je in het weekend rust te hebben dan komt dat gespuis in grroten getalen voorbij dus het weekend in de herrie en stank van "anderen ". En door de week is het het vrachtverkeer wat schijt heeft aan alle regels, men weet dat die de hoofdwegen MOETEN volgen maar de b-wegen scheelt 30 seconden dus doen ze die maar ondanks alle verboden en dan nog de snelheden van die mannen. Controles hier in Z.-vlaanderen is abominabel!
een inwoner (13-9-2023 om 23:21)
Goed bezig politie . eindelyk word hier is naar gekeken . Ga er aub mee door
JTG (13-9-2023 om 18:39)
Inderdaad @iedereen beste is volgende week bij de kermis vastbinden op een schandpaal dat men deze persoon mag nat spuiten met water kanon die zal de politie of ME vast nog wel een hebben dan zal deze wegmisbruiker dit nooit meer doen! Werkt beter dan welke cursus of werkstraf dan ook...Vanwege privacy zal 't alleen nooit gebeuren
sat (13-9-2023 om 18:26)
Politie goed werk Zou simmeler zijn 30km te hard binnen de bebouwde kom rijbewijs kwijt en terug op gaan na 6maand Zonder rijbewijs auto kwijt ongeacht eigenaar Bij 50 auto en rijbewijs kwijt
Cookie-instellingen beheren