Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Fietsendief blijkt nog celstraf uit te moeten zitten

Toegevoegd: 13-09-2023, 23.39 uur
Fietsendief blijkt nog celstraf uit te moeten zitten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft woensdagavond dankzij een alerte getuige in Kapelle een fietsendief aangehouden waarvan vervolgens bleek dat deze nog een celstraf uit moest zitten.


De getuige betrapte de man op heterdaad toen hij het slot van een elektrische fiets aan het doorslijpen was. Dat gebeurde op het NS-station Kapelle-Biezelinge. De politie werd gebeld en omdat de getuige de locatie van de verdachte bleef doorgeven aan de meldkamer, kon deze uiteindelijk worden ingerekend.

Volgens de politie bleek bij nader onderzoek dat de man nog ruim 100 dagen moest zitten vanwege een eerdere veroordeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (14-9-2023 om 14:34)
@Marja Niets per ongeliuk. De man werd aangehouden en als standaardprocedure werd de "ädministratie"geraadpleegd en hij bleek nog iets tegoed te hebben.
john (14-9-2023 om 11:13)
Hopelijk doen ze er nog 100 dagen bij
Ik (14-9-2023 om 10:30)
Zulke mensen moet je gelijk in de bak zetten,zodat ie weet waarom ie daar zit. Wij noemen dat lik op stuk.
Marja (14-9-2023 om 08:08)
Daar snap ik nou niets van. Hoe kan het dat je per ongeluk ziet dat iemand nog een straf open heeft staan? Dan is er toch wel iets mis met je administratie.....
Cookie-instellingen beheren