Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Alarm over paraglider in duinen, hulp blijkt niet nodig

Toegevoegd: 14-09-2023, 09.33 uur
Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was sprake van loos alarm.
Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was sprake van loos alarm.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Meerdere hulpdiensten zijn vanochtend opgeroepen nadat vanuit Biggekerke melding was gemaakt van een ongeval met een paraglider. Uiteindelijk bleek hulp niet nodig te zijn.


De hulpdiensten werden rond 09.10 uur gebeld met de melding dat een paraglider ten val was gekomen in het duingebied tussen Dishoek en Zoutelande, ter hoogte van strandcamping Valkenisse aan de Valkenisseweg. Na de melding werd onder meer de brandweer van Zoutelande opgeroepen.

In de duinen bleek een zogeheten parapente te liggen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was sprake van loos alarm en was de hulp van de brandweer niet nodig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren