Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nachtelijke inzet traumaheli na melding Vlissingen

Toegevoegd: 15-09-2023, 06.25 uur
De helikopter landde bij de Schietbaan in Middelburg.
De helikopter landde bij de Schietbaan in Middelburg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een traumahelikopter is vanochtend vroeg in Middelburg geland naar aanleiding van een melding van een medische noodsituatie in Vlissingen.


De hulpdiensten werden rond 05.15 uur naar het Bellamypark gestuurd. Bij de Nieuwendijk bleek iemand dringend medische hulp nodig te hebben. Er kwamen twee ambulanceteams en meerdere politie-eenheden ter plekke.

De eveneens opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter landde niet in Vlissingen maar kwam naar de opstelplaats voor hulpdiensten langs de Schietbaan (N57) bij Middelburg. Hier vond een rendez-vous plaats met de ambulancedienst. Binnen enkele minuten na de landing vloog de helikopter terug richting Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren