Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 230 km

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie Oudelande

Toegevoegd: 15-09-2023, 20.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

OUDELANDE – Het Rotterdamse traumapersoneel is vrijdagavond ingezet voor een medische noodsituatie in Oudelande. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.


Meerdere ambulances en politie-eenheden werden omstreeks 19.00 uur opgeroepen voor de noodsituatie aan de Lindestraat in Oudelande. Naast de ambulancedienst werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) vanuit Rotterdam opgeroepen.

Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is de ambulance met spoed naar de Spaanweg bij Kapelle gebracht. Daar stond het MMT klaar om meer zorg te bieden. Het slachtoffer is uiteindelijk per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren