Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto tegen vangrail A58 Goes

Toegevoegd: 16-09-2023, 03.13 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een eenzijdig ongeval op de A58 bij Goes is vrijdagnacht een persoon gewond geraakt. Een auto raakte flink beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 00.50 uur ter hoogte van de afrit naar de Nansenbaan in Goes. Door nog onbekende oorzaak belandde de bestuurder met het voertuig in de berm. Door een stuurcorrectie kwam het voertuig tot stilstand tegen de middengeleider. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De fors beschadigde auto is door een berger afgesleept. Hiervoor werd de snelweg afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren