Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ramt winkelpui Axel, mogelijk instortingsgevaar

Toegevoegd: 16-09-2023, 03.39 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Een automobilist is vrijdagnacht in een winkelpui aan de Buitenweg in Axel tot stilstand gekomen. De schade aan het pand is fors.


Het, voor zover bekend, eenzijdig ongeval gebeurde omstreeks 01.10 uur. Door onbekende oorzaak belandde de personenauto op de stoep, reed rakelings langs een verkeersbord en kwam met een harde klap tegen de gevel tot stilstand. Door de klap ontstond er een scheur tot aan het dak en lag de volledige pui aan diggelen. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen ter plaatse.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben 100 meter verderop de gewonde bestuurder onderzocht. De brandweer heeft gekeken of de situatie veilig was om de auto te bergen. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Volgens de brandweer was het op het moment niet veilig om de auto te bergen, omdat er kans op instorting bestond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft samen met de brandweerlieden de winkel en de auto afgeschermd met zwarte schermen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-9-2023 om 14:21)
Die éénzijdige ongevallen komen haast alleen in Nederland voor... Misschien zijn die Belgen toch niet zo een slechte chauffeurs. Zoek maar eens op deze site op "eenzijdig". Echt niet normaal.
mar (16-9-2023 om 12:59)
Ja was te verwachten hé. Dronken. Hoe dikwijls nog. Auto in de schredder, verzekering keert niet uit en wat is de schade voor de winkelier!?
john (16-9-2023 om 10:24)
Ja en wie gaat de schade betalen aan die dierenwinkel ????
Bennie (16-9-2023 om 09:49)
Als het 100% een ONGELUK was, dus niet te hard gereden, en niet onder invloed is dit heel erg. Zowel voor deze persoon maar zeker ook voor de vriendelijke eigenaren van deze winkel, Deze mensen zitten vanaf nu zonder inkomen omdat ze niet kunnen verkopen. Maar uit de reactie van @Piet denk ik dat er nog wel wat boven water komt hoe dit heeft kunnen gebeuren
Ad Jonkers (16-9-2023 om 08:08)
Deze persoon zal hooguit 30 kilometer per uur gereden hebben..........#sarcasmemodus aan!
Piet (16-9-2023 om 07:18)
Eindelijk!!! Heeft nog lang geduurd bij deze persoon !!!
Cookie-instellingen beheren