Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt scooter wegpiraat in beslag

Toegevoegd: 16-09-2023, 10.08 uur
De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht een scooter in beslag genomen die even daarvoor zonder verlichting en zonder kentekenplaat door Terneuzen zou hebben gescheurd.


Agenten kregen de melding dat de scooter hard zou rondrijden in de omgeving van winkelcentrum Zuidpolder. De scooterrijder zou veel overlast veroorzaken. "Omdat wij de nacht ervoor ook al achter deze scooter aan hadden gezeten, hadden wij het vermoeden waar de bestuurder woonde. Om deze reden hebben wij zicht gepakt op de woning van deze persoon. Kort hierna zagen wij hem met deze gestripte scooter thuiskomen", zo vertelt de politie.

"Wij hebben de scooter inbeslaggenomen en de bestuurder, een 17-jarige inwoner uit Terneuzen, zal later worden gehoord voor de gepleegde overtredingen. Hij bleek tevens niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Wij gaan nog onderzoeken of de scooter van diefstal afkomstig is", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (16-9-2023 om 20:17)
Ache arme jongen ! Hij had geen groei briljant maar een groeiscooter en nu is hij die kwijt We moeten in deze tijd er niet vreemd van opkijken als zijn maatjes een gofund actie op touw zetten met een zielig verhaal. Ik vraag me af waar zijn opvoeders het zo druk mee hadden dat ze dit kind op zo een barrel lieten rondrijden. en overlast lieten bezorgen voor de buurt en omgeving.
Mijn mening (16-9-2023 om 18:28)
In de pers met de scooter.
Sven (16-9-2023 om 13:10)
@L.M. klopt Piaggio Zip rond de 2000 euro en dan de Motorblok als Kenners kunnen zien van en Piaggio Motorscooter 125cc of 180cc plus werkuren ,zeker geen Geld meer voor het Kappenset te laten monteren
L.M. van der Wekken (16-9-2023 om 10:56)
Ook zonde van zo´n mooie dure scooter.
Cookie-instellingen beheren