Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Gewonde bij geweldsincident in Terneuzen

Toegevoegd: 16-09-2023, 10.14 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een geweldsincident in Terneuzen is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand gewond geraakt. De persoon hoefde niet naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen rond 02.35 uur een melding van een steekpartij aan de Rosegracht. Er werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen maar al snel bleek dat er sprake was van een lichtgewonde. Het slachtoffer kon ter plekke worden behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Volgens de politie zou er aan het incident een ruzie zijn vooraf gegaan. Agenten hebben in de omgeving naar een verdachte gezocht. Deze is echter niet meer aangetroffen. De politie heeft meerdere getuigen gehoord en bekijkt camerabeelden. Het onderzoek naar de toedracht en de verdachte loopt. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (16-9-2023 om 16:35)
Volgens mij wèl @Marcus en @Pff klopt als 1bus.
Pff (16-9-2023 om 10:53)
Wederom de tokkies vd binnenstad die niks met een goed gesprek kunnen oplossen alleen maar met zogenaamd geweld word es volwassen man!
Marcus Aurelius (16-9-2023 om 10:52)
is het Steek seizoen weer begonnen in Terneuzen?
Cookie-instellingen beheren