Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Fietsster lichtgewond bij botsing Sint Laurens

Toegevoegd: 16-09-2023, 14.18 uur
De vrouw liep armletsel op bij het ongeval.
De vrouw liep armletsel op bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SINT LAURENS – Bij een botsing op de Boudaenlaan in Sint Laurens is vanmiddag een vrouw lichtgewond geraakt. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.30 uur op de kruising met de Singelweg en de Van Cittersstraat. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwam de e-bikester en een automobilist met elkaar in botsing. De fietsster raakte gewond.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de gewonde vrouw onderzocht. Na een behandeling in de ambulance kon mevrouw op eigen gelegenheid huiswaarts.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (16-9-2023 om 19:51)
@R: Hoe kan je praten over t verkeer als je niet weet wat je zegt? Dus er kan niet over voorrang gepraat worden, maar bestuurders van rechts hebben hier voorrang. Knap.
R (16-9-2023 om 15:29)
Hoe kan je over voorrang praten terwijl het een gelijkwaardige kruising is. Het is hier bestuurders van rechts voor laten gaan.
Cookie-instellingen beheren