Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Melding ongeval A58 Waarde blijkt loos alarm

Toegevoegd: 16-09-2023, 22.40 uur
Melding ongeval A58 Waarde blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - Meerdere hulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt nadat was gemeld dat een auto van de snelweg bij Waarde was geschoten. Uiteindelijk bleek er geen hulp nodig te zijn.


Rond 19.10 uur meldde een medeweggebruiker dat tussen Krabbendijke en Rilland een andere automobilist via de middenberm in de berm naast de A58 was beland. Onder meer de brandweer werd opgeroepen en rond 19.25 uur werd ook nog een duikploeg gealarmeerd om eventueel een sloot af te kunnen zoeken.

Uiteindelijk bleek er weliswaar een auto in de berm te zijn beland, maar het voertuig was hier op eigen kracht weer uitgekomen. De hulpdiensten konden na deze constatering weer vertrekken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren