Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpverleners in actie na val in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 16-09-2023, 22.48 uur
Ambulancemedewerkers, strandwachten en brandweerlieden schoten te hulp.
Ambulancemedewerkers, strandwachten en brandweerlieden schoten te hulp.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Ambulancemedewerkers, strandwachten en brandweerlieden zijn zaterdagmiddag op pad gegaan nadat was gemeld dat in Burgh-Haamstede iemand medische hulp nodig had na een valpartij.


De patiënt bevond zich nabij het Oude Hoevepad. Rond 15.25 uur werd een ambulanceteam opgeroepen en kort daarna volgde een alarmering voor de bemanning van de jeep van de brandweerpost Burgh-Haamstede. In de tussentijd werd ook een jeep van de strandreddingbrigade Westerschouwen ter plaatse gestuurd.

Toen de brandweer arriveerde bij de incidentlocatie, lag het slachtoffer reeds in de ambulance. Verdere hulp bleek ook niet nodig te zijn, zo meldt de brandweer op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren