Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand garage 't Hoge Sas Sas van Gent

Toegevoegd: 16-09-2023, 22.52 uur - Update: 17-09-2023, 00.29 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In een garage bij een woning in Sas van Gent is zaterdagavond brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) staat de garage tegen een huis aan 't Hoge Sas. Binnen enkele minuten nadat het vuur rond 22.25 uur ontdekt was, werd door de brandweer al opgeschaald naar middelbrand. Zodoende kwamen twee blusvoertuigen ter plekke. Er is ook een hoogwerker ingezet.

Het eerste voertuig constateerde dat sprake was van een 'forse brand', zo meldde de VRZ. Twee bewoners en hun hond konden voor aankomst van de brandweer veilig naar buiten. Zij zijn ongedeerd. Rond 22.55 uur meldde de Veiligheidsregio dat de brand grotendeels was geblust. Het dak van de woning is met behulp van de hoogwerker gecontroleerd.

De hulp van Stichting Salvage is gevraagd om te helpen bij het beperken en afhandelen van de schade. Omdat er veel publiek op de brand af is gekomen, heeft de Veiligheidsregio opgeroepen om voldoende ruimte te maken voor de brandweerwagens. Omstreeks 23.25 uur is het sein 'brand meester' gegeven.
 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren