Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Brandweerduikers ingezet voor fiets in Kanaal door Walcheren Vlissingen

Toegevoegd: 17-09-2023, 03.41 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn vannacht ingezet voor een melding van een persoon te water in het Kanaal door Walcheren bij West-Souburg. Er bleek enkel een fiets in het water te liggen.


Omstreeks 01.30 uur kreeg de alarmcentrale de verontrustende melding binnen dat er een fiets in het water was gevonden. Van de fiets brandden de lichten nog. Direct werden twee tankautospuiten, een hoogwerker en een duikteam van de brandweer ter plaatse gestuurd. Naast de brandweer kwamen er ook meerdere eenheden van de politie en een ambulance ter plekke.

Een drietal duikers is direct het water ingegaan om te controleren of er nog een persoon in het Kanaal lag. Dit bleek niet het geval te zijn. De brandweerduiker heeft de fiets uit het water gehaald. Aangezien de fiets op slot was, gaat de Veiligheidsregio Zeeland niet uit van een ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren