Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Politie zoekt getuigen vernielingen Statenlaan en Parelplein Middelburg

Toegevoegd: 17-09-2023, 11.24 uur
Aan het Parelplein in Middelburg werd een brievenbus uit een portiek geblazen.
Aan het Parelplein in Middelburg werd een brievenbus uit een portiek geblazen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie zoekt getuigen inzake de vernielingen bij de woningen aan de Statenlaan en het Parelplein in Middelburg.


Volgens de politie zijn de vernielingen mogelijk gepleegd met vuurwerk. De bewoners van de woning aan de Statenlaan werden rond 02.10 uur wakker van een harde knal. Toen zij beneden kwamen, zagen zij dat er iets door de brievenbus was gegooid. In de woning hing rook. De brandweer heeft het huis geventileerd. Enige tijd later werd er een brievenbus van een portiekwoning aan het Parelplein opgeblazen.

De politie doet onderzoek naar beide incidenten en kijkt daarbij of er mogelijk een verband is tussen beide zaken. De politie zoekt getuigen van deze vernielingen. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren