Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 172 km

Betrokkenen vluchten na ongeval Kapelle

Toegevoegd: 17-09-2023, 13.54 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Enkele betrokkenen van een ongeval dat zondagmiddag plaatsvond in Kapelle zijn er na de aanrijding vandoor gegaan. De politie is een onderzoek gestart.


Op de kruising van de Nijverheidsweg en de Rijksweg (N289) kwamen rond 12.35 uur een personenauto en een motor met elkaar in botsing. De bestuurder en de drie overige inzittenden van de personenauto gingen er na het ongeluk vandoor. Politieagenten hebben even later in de omgeving twee personen aangehouden als verdachte.

De motorrijder raakte gewond. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de identiteit van de gevluchte betrokkenen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (19-9-2023 om 11:06)
Tuurlijk vlucht je. Net of rutte zn toeslagenaffaire slachtoffers helpt. Net of de staat zo goed voor de zwakken zorgt. Net ofdat chemours zn rommel moet opruimen. Nee er zijn meer belangen voor mensen. niet alleen de kerkelijke. Net of we in lalaland leven. Blijf geloven mensen.
Zeeuw (18-9-2023 om 07:42)
@Jo de Koeck. Sorry hoor maar dat vind ik weer een zeer domme uitspraak van je dat eigenlijk alle audi rijders zo zijn. Zelf rij ik ook al jaren audi en als ik iemand aan zou rijden dan zou ik, ook al was het mijn schuld, gewoon stoppen en hulp bieden. Eigenlijk ben je nu gewoon aan het dicrimineren op basis van auto merk. En niet daarbij ben ik geen groenteboer of poederhandelaar, maar een werknemer die gewoon 50 a 60 uur in de week werkt.
Smeerkees (18-9-2023 om 01:21)
Jo de Koeck, laat me raden, je bedoeld getinte personen? Dan moet ik je helaas teleurstellen, het waren Oost blokkers.
Anne (17-9-2023 om 21:53)
Het ergste van alles is, dat ze de gewonde motorrijder dus niet hebben geholpen, maar er gewoon vandoor zijn gegaan! Lager dan laag, geen respect voor mensen!!! Zelf dus beesten!
Mijn mening (17-9-2023 om 20:54)
De rechtmatige eigenaar is zo achterhaald en kan vast wel wat info verstrekken.
Jo de Koeck (17-9-2023 om 19:28)
Het is een dikke audi, wat daar meestal in rijdt weten we allemaal, in combinatie met het vluchten heb ik mijn vermoedens, groenteboeren of poederhandelaren. Wie gaat de schade betalen? Niet onze verzekeringsmaatschappijen hoop ik. Bij constatering gelijk vernietigen dat stuk blik.
Cookie-instellingen beheren