Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel vanwege onweersbuien

Toegevoegd: 17-09-2023, 21.54 uur
Code geel vanwege onweersbuien
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Het KNMI heeft voor komende nacht code geel afgegeven vanwege kans op onweersbuien. De weersomstandigheden kunnen voor hinder zorgen.


Volgens de meteorologen is het code geel van kracht tussen 01.00 uur en 05.00 aanstaande nacht. Er worden enkele onweers- en hagelbuien verwacht. Deze gaan gepaard met windstoten.

De weersomstandigheden kunnen voor hinder zorgen in het verkeer en buitenactiviteiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belasting (19-9-2023 om 23:16)
Moet het bv KMNI een aantal waarschuwingen per jaar doen? Oude bomen omgewaaid. Het was weer een storm in een glas water.
Henk (18-9-2023 om 10:15)
Achteraf is het makkelijk praten maar ondanks de donkere wolken is het gelukkig meegevallen vannacht. “De weersomstandigheden konden voor hinder zorgen in het verkeer en buitenactiviteiten…”
Cookie-instellingen beheren