Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 226 km

Oponthoud door auto-ongeluk N59 Bruinisse

Toegevoegd: 18-09-2023, 17.30 uur
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Als gevolg van een auto-ongeluk is maandag aan het einde van de middag verkeershinder ontstaan op en rond de Rijksweg (N59) bij Bruinisse.


Het ging rond 16.10 uur mis tussen de grens met de provincie Zuid-Holland en het viaduct over de N257. Een personenauto reed hier door onbekende oorzaak een lantaarnpaal omver. Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen. De ambulancedienst heeft zich over de bestuurder van de BWM ontfermd en deze naar een ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Ista werd opgeroepen om de auto te takelen. Vanwege het ongeluk werd een deel van de N59 tijdelijk afgesloten. Verkeer vanuit Zuid-Holland werd via de afslag bij de Strandweg geleid om vervolgens via de Parallelweg richting Bruinisse te rijden. Medewerkers van Vermeulen Groep zorgden in opdracht van Rijkswaterstaat voor een wegafzetting.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren