Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Arrestatie voor verstoren openbare orde in Hulst

Toegevoegd: 19-09-2023, 10.30 uur
Arrestatie voor verstoren openbare orde in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Politieagenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag in Hulst een Belgische man aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.


Tijdens hun surveillance zagen agenten rond 00.30 uur in de Lange Nieuwstraat een auto staan die scheef op het trottoir geparkeerd stond, pal voor de ingang van een openbare gelegenheid. Toen de agenten een bekeuring wilden uitschrijven, werden zijn aangesproken door het personeel van de openbare gelegenheid.

"Zij hadden zojuist twee mannen binnengelaten die bij binnenkomst al vervelend waren. Ze hadden hen de toegang ontzegd, maar door de dreigende houding die zij aannamen werden ze toch binnengelaten", zo vertelt de politie. De mannen bleken te horen bij de verkeerd geparkeerd staan de auto. Reden genoeg voor de politie om de zaak binnen te gaan en de mannen, een 24-jarige en een 33-jarige man uit Antwerpen (B), aan te spreken.

'Nadat de twee mannen de toegang tot het pand ontzegd werd, vond één van hen het nodig om het personeel uit te schelden. Deze man werd dan ook aangehouden voor het verstoren van de orde in een openbare gelegenheid", zo meldt de politie. De Antwerpenaar werd overgebracht naar het politiebureau in Hulst en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. Na het ontvangen van een bekeuring, werd hij later in de nacht heengezonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren