Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 229 km

Letsel bij botsing Hondegemsweg Serooskerke (W)

Toegevoegd: 19-09-2023, 22.29 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Op de Hondegemsweg tussen Grijpskerke en Serooskerke (W) zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt bij een botsing tussen twee personenauto’s. Eén van de twee moest naar het ziekenhuis worden vervoerd.


De voertuigen kwamen rond 20.45 uur met elkaar in botsing tussen de kruisingen met de Zoetendaalseweg en de Zandvoortseweg. Eén van de auto's kwam even daarvoor in de rechterberm terecht. Nadat een verkeersbord omver was gereden, ontstond een botsing met het andere voertuig. Er was sprake van een flinke ravage. Beide voertuigen liepen flink wat schade op.

Na de melding van het ongeluk werd onder meer de brandweer opgeroepen. De brandweerlieden hebben hand- en spandiensten verleend en ook nog één van de auto’s gekoeld. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de beide automobilisten. Eén persoon is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Een tweede persoon werd ter plekke behandeld. Deze persoon hoefde niet naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk moest de weg ter plekke volledig worden afgesloten voor het verkeer. Het vrij liggende fietspad bleef wel in gebruik. Waardoor de automobilist in de berm belandde, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
awijnbelt (20-9-2023 om 10:26)
helemaal met chris eens,bijna op de plek waar die dode viel.,er wordt zeker ook te hard gereden daar
Maarten (20-9-2023 om 01:46)
Hoppataa,weer een ongeluk nadat er iemand in de berm terecht kwam, tegenstuurt en een ander raakt. Dit gebeurde nooit tijdens hun rijles, want dan kijken ze voor zich, hebben ze 2 handen aan het stuur en pakken ze geen telefoon. Bij 10 tot 20 % van de tegenliggers op de tweebaanswegen zie je dat ze gewoon wat anders aan het doen zijn. Vaak steeds even naar beneden kijken. Stop met die stomme rottelefoons!!! Ga gewoon weer autorijden
Chris (19-9-2023 om 23:21)
Op die weg gebeuren vaker ongelukken. 20 maart dit jaar. En de gemeente is van plan dat deze weg belangrijke toevoerroute gaat worden naar domburg, oostkapelle vlg hun gvvp plan. We kunnen dus meer ongelukken verwachten op die weg.
Cookie-instellingen beheren