Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Losgebroken veulen aangereden en in sloot beland

Toegevoegd: 20-09-2023, 10.23 uur
Meerdere paarden bleken losgebroken te zijn.
Meerdere paarden bleken losgebroken te zijn.
© Foto: Brandweer Sint Philipsland
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Een veulen is vannacht in een sloot terecht gekomen nadat het bij Sint Philipsland was losgebroken en vervolgens was aangereden.


Volgens de brandweer liepen meerdere paarden op de Rijksweg toen rond 04.00 uur één van de dieren werd aangereden. Het veulen belandde in een sloot en de brandweer alarmeerde voertuigen uit Sint Philipsland en Sint Annaland om het dier uit de sloot te halen.

Met behulp van de kraan van het hulpverleningsvoertuig van Sint-Annaland is het veulen uit de sloot gehaald. Vervolgens is het overgedragen aan de eigenaren en de inmiddels gewaarschuwde dierenarts.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belast (23-9-2023 om 18:33)
Wordt tijd dat hulpdiensten voor dit soort gevallen, de rekening naar de eigenaar gaat. De wet moet veranderd worden.
Renata (20-9-2023 om 21:30)
Zet je wei goed af! Arm dier. Komt hopelijk goed.
wim (20-9-2023 om 11:39)
ik hoop dat alles goed komt met het veulen ,ja het gebeurd veel dat dieren los breken niet goed beveiligd dus,arm lief veulen hoop dat je beter word
Cookie-instellingen beheren