Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer buitenbrandjes bij Arnemuiden

Toegevoegd: 20-09-2023, 10.29 uur
De brandjes woedden bij de Singel en de Westdijkstraat.
De brandjes woedden bij de Singel en de Westdijkstraat.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden hebben dinsdagavond twee buitenbrandjes gewoed. De afgelopen week werden in deze plaats ook al verschillende andere brandjes aangestoken.


Dit keer woedde brand bij de Singel en de Westdijkstraat. Het eerste brandje werd rond 21.10 uur ontdekt. De brandweer van Arnemuiden werd opgeroepen om te blussen en nam ook het blussen van het tweede brandje voor zijn rekening.

Op 14 september woedde ook al een brandje bij de Singel. Twee dagen later was het raak op de Westwal. Maandagavond woedde opnieuw een brandje bij de Singel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oba (21-9-2023 om 15:42)
Henk, geen dingen schrijven waar je niet van af weet. Heel veel mensen vinden het ook erg triest dat het gebeurt en er wordt echt niet over gezwegen. En Dagvlinder, ik ben het met je eens
Henk (20-9-2023 om 23:55)
Daar kent iedereen elkaar en daar zwijgt iedereen. Beginnende pyromaan
Oba (20-9-2023 om 14:41)
"Dat doet die van mij niet" "Wij zijn toch ook jong geweest" Zomaar wat uitspraken van ouders in Arnemuiden. Misschien moeten die ouders zich eens gaan afvragen wat hun kind 's avonds in het donker buiten uitspookt! Het zijn allemaal jonge kinders van een jaar of 12/13/14 jaar die in groepen rond hangen.
Dagvlinder (20-9-2023 om 11:43)
Meer blauw op straat in Arnemuiden. Oppakken dat tuig ( groep hang jongeren) en laat ze de schade maar betalen.
Pieter (20-9-2023 om 10:36)
Gaat weer lekker daar. Wanneer wordt er eens intensief onderzoek gedaan naar wie dit telkens doet en wordt er dan ook hard gestraft? Lijkt allemaal onschuldig maar er ontstaat wel schade aan het wegdek bijvoorbeeld. Dat betalen we dus als gemeenschap allemaal hé!
Cookie-instellingen beheren