Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand bij afvalverwerkingsbedrijf in Hoek

Toegevoegd: 20-09-2023, 15.58 uur - Update: 20-09-2023, 18.19 uur
De brandweer gaf na twintig minuten het sein 'brand meester'.
De brandweer gaf na twintig minuten het sein 'brand meester'.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij afvalverwerkingsbedrijf Indaver in Hoek is woensdagmiddag brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar middelbrand maar het vuur bleek bij aankomst al uit te zijn.


Rond 15.05 uur werd gemeld dat brand woedde bij het bedrijf aan de Willemskerkeweg. De alarmcentrale stuurde hierop onder meer twee tankautospuiten en een schuimblusvoertuig ter plaatse. Ook de bedrijfsbrandweer werd ingezet.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) kon twintig minuten na de melding al het sein 'brand meester' worden gegeven. De automatische blusinstallatie bleek de brand te hebben geblust. "Voor aankomst was het vuur gedoofd. We hebben de situatie gecontroleerd", aldus de Veiligheidsregio.

Wat er precies in brand heeft gestaan, is niet bekendgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren