Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 172 km

Treinverkeer stil vanwege aanrijding bij Kloetinge

Toegevoegd: 20-09-2023, 23.04 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Het treinverkeer tussen de stations Kruiningen-Yerseke en Goes is woensdagavond stilgelegd naar aanleiding van een aanrijding op het spoor ter hoogte van Kloetinge.


De aanrijding vond rond 21.00 uur plaats bij de bewaakte overgang aan de Oostmolenweg. De opgeroepen hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. De Forensische Opsporing van de politie doet ter plaatse onderzoek. Medewerkers van Incidentbestrijding van ProRail zijn ook ter plaatse.

Vanwege de stremming rijden er snelbussen tussen de stations Kruiningen-Yerseke en Goes. De Nederlandse Spoorwegen waarschuwen dat rekening gehouden moet worden met een extra reistijd van meer dan een uur.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (22-9-2023 om 14:39)
sterkte voor de nabestaanden ,de trein machinist en de hulpverleners .zeker een diep triest verhaal
een Moeder (21-9-2023 om 10:56)
Wat een diep en diep triest bericht weer .Veel sterkte en kracht voor nabestaanden . En zeker de treinmachinist en hulpverleners veel sterkte.
Ja-Ja (21-9-2023 om 06:31)
Sterkte voor de nabestaande. Dit soort "ongevallen"zullen steeds meer gaan voorkomen. Nu gebeurt dat al veel te veel. Deze maatschappij is verrot. Dank "regering"?? Als ik voorbarig ben.Sorry.
Cookie-instellingen beheren