Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Gewonden bij ongeval A58 Schore

Toegevoegd: 20-09-2023, 23.27 uur
Door: Roland de Jong

SCHORE - Bij een aanrijding op de A58 tussen Kapelle en Schore zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt. Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval.


Net voorbij de oprit ter hoogte van de Schoorse Oudedijk kwamen rond 20.50 uur meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Er werden drie ambulances en meerdere politie-eenheden opgeroepen om hulp te verlenen. Een onbekend aantal personen is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om een deel van de snelweg af te zetten. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om zeker twee van de betrokken voertuigen te takelen. Rond 22.30 uur was de oprit richting Bergen op Zoom nog altijd afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren