Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Schade bij botsing vrachtwagen-bestelbus N256 Goes

Toegevoegd: 21-09-2023, 09.44 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltawaweg (N256) is donderdagochtend tussen Goes en Wilhelminadorp materiële schade ontstaan bij een botsing tussen een bestelbus en een vrachtwagen.


De voertuigen kwamen rond 09.00 uur met elkaar in botsing ter hoogte van de Klaphekkeweg. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een verkeersongeval met letsel maar voor zover bekend bleef het bij materiële schade. Bergingsbedrijf Quality Assistance Group heeft de bestelbus getakeld. De vrachtwagen kon zelfstandig verder rijden.

De politie leidde het overige verkeer samen met de wegbeheerder - de provincie Zeeland - langs de ongevalslocatie. Rond 09.30 uur was de situatie weer helemaal normaal.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren