Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer brandjes Arnemuiden, zeven in week tijd

Toegevoegd: 21-09-2023, 14.33 uur
Het brandje bij de Korenbloemnlaan.
Het brandje bij de Korenbloemnlaan.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden zijn woensdagavond opnieuw brandstichtingen gepleegd. In een week tijd zijn inmiddels zeven buitenbrandjes aangestoken in de stad.


De eerste brandmelding kwam rond 21.15 uur binnen. Het brandje woedde op straat bij de parkeerplaats aan de Korenbloemlaan. Nadat de vlammen waren gedoofd, kreeg de brandweer al snel een nieuwe oproep.

Kort voor 22.00 uur werd ontdekt dat een brandje woedde op de Singel. Op deze locatie woedden meerdere van de zeven genoemde buitenbranden. Ook dit brandje werd door de brandweer van Arnemuiden vakkundig uitgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard Gabriëlse (22-9-2023 om 10:33)
Bij ons is dat ook vaak gebeurd. Toen ze de dader hebben opgepakt hebben de inwoners hem een jaar lang Bea genoemd. Toen was het wel over natuurlijk...
VdVonck (21-9-2023 om 23:45)
Het is precies zoals Jo de Koeck zegt. Op sociale media wordt er ook niet op gereageerd. Als het in Middelburg (weet niet waar dat azc gebeuren zit) zou gebeuren gaat men meteen los. Nu ook niet: Zullen Jan en Piet wel zijn. Grote kans dat het deze keer namelijk klopt
Jan (21-9-2023 om 20:38)
@Jo de Koeck…. Voor corona had je twee kroegen op het dorp. Alle kroegen zijn dicht!! Van 16 tot 18 geen biertje meer van onze lieve overheid. Pak de jeugd zoveel mogelijk af, dan krijg je vanzelf verveling en criminaliteit. Voor de brandweer is het goed, zo blijven ze getraind en is het goed voor de bestaansrecht van de brandweer. Er zijn wel grotere problemen waar we ons druk over zouden moeten maken, als je van €75- per week rond moet komen.
Jo de Koeck (21-9-2023 om 16:56)
Hebben de *** niets anders te doen dan alleen maar baldadigheid, binnenkort vallen de blaadjes en dan wordt het alleen maar erger. En de bevolking keek en zweeg, want het is die en die van die en die.
corrie (21-9-2023 om 15:56)
Misschien vriendjes van de jeugd die nu hun straf te horen krijgen van eerdere rellen
Ad Jonkers (21-9-2023 om 15:48)
@Middelburger Kan een leuke jaarwisseling worden daar in Arnemuiden, hoewel......tegen die tijd zullen de lucifers wel op zijn! Van de dader(s) 1 zaak bekend; het hondje heet Fikkie.....
Cookie-instellingen beheren