Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 188 km

Hulpdiensten stoppen met zoeken bij Zeelandbrug

Toegevoegd: 21-09-2023, 15.21 uur - Update: 21-09-2023, 15.30 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Ook de laatste aanwezige hulpdiensten zijn rond 15.00 uur gestopt met zoeken rondom de Zeelandbrug. Aan het einde van de ochtend werd hier een zoekactie op touw gezet nadat iemand mogelijk in het water terecht was gekomen.


De bemanning van de politieboot P86 uit Wemeldinge zocht nog door met behulp van sonar nadat rond 13.35 uur al werd gestopt met zoeken door verschillende andere vaartuigen en de kustwachthelikopter. De bemanning van vissersboot BRU48 bleef in overleg met Rijkswaterstaat dreggen in het gebied maar beide acties zijn nu dus gestaakt.

Het is nog niet duidelijk of er definitief iemand in het water is beland. De politie doet hier nog nader onderzoek naar. De politie laat weten dat wellicht vrijdag nog een nieuwe zoekactie wordt ondernomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren