Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 43 km

Auto op z’n kop na ongeval Kruiningen

Toegevoegd: 21-09-2023, 19.19 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Na een botsing met een geparkeerde auto is donderdag aan het einde van de middag in Kruiningen een auto op zijn kop terecht gekomen. De bestuurder is door de politie meegenomen naar het bureau.


Rond 17.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval met letsel op de Hansweertsestraatweg. Een personenauto bleek op zijn kop tot stilstand te zijn gekomen na een botsing met een geparkeerde personenauto. De ambulancedienst heeft de bestuurder onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

De bestuurder van de gecrashte personenauto is door agenten meegenomen naar een politiebureau. De reden hiervoor is niet bekend. Beide voertuigen hebben flink wat schade opgelopen. Bergingsbedrijf Van Egeraat uit Rilland is ingeschakeld om de beide voertuigen te takelen. De weg is tijdelijk afgesloten geweest. Rond 18.50 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren