Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste persoon Zeelandbrug meldt zichzelf

Toegevoegd: 21-09-2023, 19.50 uur
De bemanning van de BRU48 hielp mee door te dreggen.
De bemanning van de BRU48 hielp mee door te dreggen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een positieve afloop van de zoekactie die donderdag plaatsvond rondom de Zeelandbrug in Zierikzee: de gezochte persoon is in goede gezondheid aangetroffen. Dat meldt de politie.


Op de Oosterschelde werd tussen 11.30 en 13.30 uur uitgebreid gezocht nadat melding was gemaakt van een persoon die bij de reling van de brug zou zijn gezien. Meerdere boten en een helikopter deden aan de zoekactie mee. Een vissersboot bood aan om in het gebied te dreggen en de politie zocht in het water met behulp van sonar. Zij zochten nog tot 15.00 uur maar daarna werden ook deze zoekacties gestaakt. De politie liet hierna weten wellicht vrijdag verder te zoeken.

De politie heeft donderdagavond bekendgemaakt dat de vermiste persoon zich echter later op de middag heeft gemeld en dat de zoekacties dan ook zijn gestaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren