Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Bestuurder ongeluk Kruiningen mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 22-09-2023, 12.14 uur
Bij de automobilist is een bloedproef afgenomen.
Bij de automobilist is een bloedproef afgenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De man die gisteren met zijn auto op zijn kop terecht kwam in Kruiningen, reed mogelijk onder invloed. Dat meldt de politie.


De 21-jarige inwoner van Kruiningen reed rond 17.30 uur met zijn auto over de Hansweertsestraatweg toen hij door onbekende oorzaak een geparkeerde auto raakte, werd gelanceerd en op zijn kop tot stilstand kwam. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar de man bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Volgens de politie werd bij de man een speekseltest afgenomen en gaf die een ‘positief’ resultaat. Om vast te stellen of er inderdaad onder invloed van drugs werd gereden, is op het politiebureau in Goes een bloedonderzoek afgenomen. De uitslag hiervan laat nog even op zich wachten.

Beide voertuigen liepen flink wat schade op. Bergingsbedrijf Van Egeraat uit Rilland werd ingeschakeld om de beide voertuigen te takelen. De weg is tijdelijk afgesloten geweest. Rond 18.50 uur was deze weer helemaal vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren