Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing taxibusje-scooter Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2023, 15.15 uur
Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.
Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een botsing met een taxibusje is vrijdagmiddag in Vlissingen de bestuurder van een snorscooter gewond geraakt. De persoon hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.


Het busje en de scooter kwamen rond 14.15 uur met elkaar in botsing op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Irislaan. Op de bewuste kruising zijn in het verleden al meer ongevallen gebeurd.

De scooterrijder werd ter plaatse behandeld door een rapid responder van de ambulancedienst. Het slachtoffer hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. Van de betrokkenen is een blaastest afgenomen. Niemand had gedronken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axel (24-9-2023 om 08:54)
Wanneer wordt er eindelijk eens iets gedaan aan dit kruipunt? Zo onoverzichtelijk met veel hardrijders.
Cookie-instellingen beheren