Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer steekpartij zelf ook aangehouden

Toegevoegd: 22-09-2023, 15.18 uur
Het 24-jarige slachtoffer is nu zelf ook aangemerkt als verdachte.
Het 24-jarige slachtoffer is nu zelf ook aangemerkt als verdachte.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die eerder deze week gewond raakte bij een steekincident in Vlissingen, is aangehouden. De vrouw die eerder werd aangemerkt als vermoedelijke dader, zou zich mogelijk hebben verdedigd nadat ze het slachtoffer was geworden van geweld. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Dinsdag rond 22.20 uur kreeg de politie de melding dat zich in de Sterkenburg iemand bevond die gewond was geraakt bij een geweldsincident. Ter plekke verklaarde het slachtoffer dat dit had plaatsgevonden in een flat aan de Bloemenlaan. In de bewuste woning werd vervolgens een 50-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden als verdachte. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis. De flatwoning werd dinsdagavond verzegeld zodat specialisten van de Forensische Opsporing en rechercheurs woensdag nader onderzoek in de woning konden doen.

Eerder al meldde de politie dat aan de steekpartij een conflict vooraf ging. Dat het 24-jarige slachtoffer zelf ook aangemerkt moest worden als verdachte, bleek volgens de politie tijdens het onderzoek en de verhoren die daarvoor werden gehouden. "Tijdens het onderzoek en tijdens de verhoren kwam naar voren dat de 50-jarige vrouw slachtoffer is geworden van geweld en dat zij zich dinsdagavond mogelijk heeft verdedigd. De eerder aangetroffen gewonde man kwam daarbij in beeld als verdachte", zo laat de politie weten.

De 24-jarige Vlissinger is donderdag aangehouden op verdenking van  van zware mishandeling / poging doodslag. Hij is meegenomen naar een politiebureau. De politie zet het onderzoek voort.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren