Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 199 km

Auto belandt in droge sloot Kinderdijk Axel

Toegevoegd: 23-09-2023, 07.36 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De hulpdiensten zijn zaterdagochtend vroeg uitgerukt nadat bij Axel een personenauto in een droge sloot terecht was gekomen. De automobilist is ongedeerd gebleven.


De bestuurder van de BMW kwam vanaf de rotonde Kinderdijk - Langeweg (N258) - Provinciale Weg toen hij bij de Kinderdijk in de berm terecht kwam en via het vrij liggende fietspad in de sloot belandde. Het ongeval werd rond 05.05 uur gemeld, waarna onder meer de brandweer werd gealarmeerd.

Ter plaatse bleek na onderzoek door de ambulancedienst dat de automobilist ongedeerd was gebleven. Bergingsbedrijf Quality Assistance Group uit Goes werd opgeroepen om het voertuig uit de sloot te halen. Rond 07.30 uur was de weg weer helemaal vrij. Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter (23-9-2023 om 19:06)
@john ik denk niet dat die BMW van vorige week nog rijd, die zal wel op de sloop beland zijn
john (23-9-2023 om 10:12)
die auto lijkt verdomd veel op die auto die vorige week de dierenwinkel binnen gereden is
peter (23-9-2023 om 09:19)
wat hebben die bmw,s toch met axel eerst de dierenwinkel nu dit je zou als bmw rijder beter axel ontwijken
Cookie-instellingen beheren